Trabzonspor- Erzurumspor maçı devam ediyor

Süperlig'in 9. Hafta mücadelesi Trabzonspor- Erzurumspor maçında gol sesi çıkmadı. Erzurumspor'un ilk dakikalarda bulduğu gol ise VAR sistemi nedeniyl...

Süperlig'in 9. Hafta mücadelesi Trabzonspor- Erzurumspor maçında gol sesi çıkmadı. Erzurumspor'un ilk dakikalarda bulduğu gol ise VAR sistemi nedeniyle iptal edildi. Rodallega'nın ise bir topu direkten döndü.

22 Eki 2018 - 20:01 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Ersoy Erkul - Bizden bir halt olmaz, evinde maç kazanamayan takım isen sana Umut bağlamaya gerek varmı bir öylesin bir böyle lige verilen ara dönüşü bir maç kazanın ve kardeşim Allah ıslah etsin sizleri

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 20:01
01

Oflu Ömer - trabzonspor ünal karaman gibi kabiliyetsiz bir adamımın yüzünden yine hüsrana uğradı.hele maç sonu açıklamaları ise tam bir facia.ayıptır ünal karaman ayıptır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 20:01