Trabzonspor eksik çalıştı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, sabah saatlerinde 10 oyuncusundan yoksun çalıştı. Antrenmanın oldukça neşeli geçtiği gözlendi.

Slovenya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde sabah saatlerinde bir çalışma gerçekleştirdi. 10 oyuncunun katılmadığı çalışmalarda diğer oyuncuların ise neşeli oldukları gözlendi. Antrenmana sakatlığı bulunan Castillo’nun yanı sıra salonda çalışan Burak, Sosa ve Muhammet Beşir katılmadı. Hafif ağrıları bulunan Abdülkadir Ömür, Yüksel Şişman ve Luis Ibanez ise riske edilmeyerek takımdan ayrı yürüyüş yaparken, kampa geç katılan Esteban ve Ramil ile sakatlığı atlatan Kamil Ahmet Çörekçi yüksek tempolu koşu yaptı.

Bordo-mavililer antrenmanın ilk bölümünde koşu yaparken, çalışmaya ısınma hareketleriyle devam etti. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman sırasında oyuncuların birbirlerine kendi adlarıyla değil de şehir isimleri ile seslenmesi dikkat çekti.

Bordo-mavililer daha sonra iki grup halinde ayak tenisi oynadı. İddiasına oynanan ayak tenisi karşılaşmaları ise 1-1’lik eşitlikle tamamlanınca kazanan olmadı. Ayak tenisi sırasında kaptan Onur Recep Kıvrak, röveşata denemeleri ile dikkat çekti.

Golf arabasına sığdılar

Antrenmanın bitiminde ise bazı oyuncular yürüyerek otele giderken bazı oyuncular ise golf arabasını tercih etti. Oyuncuların golf arabasına sıkışık bir şekilde bindikleri gözlenirken bazı oyuncuların ise araca yetişmeye çalışmaları renkli görüntülerin yaşanmasına yol açtı.

Ünal Karaman izin verdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, bugün gerçekleştirilen antrenman sonrası oyuncularına izin verdi. Akşam saatlerinden gerçekleştirilmesi beklenen antrenmanı iptal eden tecrübeli teknik adam kamp süresi boyunca ilk kez takımına izin verdi. Bordo-mavililer, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

09 Tem 2018 - 15:45 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.