Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı mesajı

Sezon başında Trabzonspor'dan Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı, takımının Monaco ile karşılaştığı maçta sakatlandı. Genç futbolcunun sakatlığının ci...

Sezon başında Trabzonspor'dan Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı, takımının Monaco ile karşılaştığı maçta sakatlandı. Genç futbolcunun sakatlığının ciddi olduğu ve çapraz bağlarının koptuğu belirtildi.

Bu gelişme üzerine Trabzonspor'dan, eski futbolcusu için geçmiş olsun mesajı yayınladı

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Sevgili Yusuf, "Şuan uzun bir yolun en başındayım. Bu yol zorlu bir yol" demiştin iki sene önce kulüp dergimize verdiğin röportajda. Ve eklemiştin: "Çalışmayı çok seven bir yapım var ve artan bir tempoyla çalışmaya devam ediyorum." Futbol yolculuğu uzun, yorucu ve dikenli. Ama sende bu çalışma azmi ve mücadele ruhu olduğu müddetçe her zorluğun üstesinden geleceğine bizler eminiz! Acil şifalar diliyoruz, dualarımız seninle..."

23 Ara 2019 - 14:40 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.