Trabzonspor'dan tarihi rekor

Trabzonspor kombine satışlarında tarihi rekor kırdı.

Trabzonspor kombine satışlarında tarihi br rekor elde etti.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme turunda Sparta Prag ile karşılacak olan Bordo Mavililer daha lig başlamadan 30 bin kombine satışına ulaştı ve rekor kırdı. Kale arkaları tamamen kombine biletlerine giderken Maraton ve VIP tribünlerinde kalan yer sayısı 6.200 oldu.

Geri kalanlar localar, protokol ve güvenliğe ayrılan koltuklar olduğu ifade edilrken bu akşam oynanacak mücadelede tribünlerin tamamen dolacağı kaydedildi. Doğu ve Kuzey kala arkasındaki localar da kritik maç öncesi dolarken beklenen seyirci sayısının 37 bin 400 olduğu öğrenildi.

15 Ağu 2019 - 19:56 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

TEMEL DOGRU - sayin ünal galibiyete ragmen ts da 3 hata belirledim birincisi ugurcan yan toplari tutamiyor diger kalecileride dene bir ikincisi yazicidan sonra orta sahada topa basacak atami kalmadi ts un ücüncüsü penalti ve frikikci yedisdir makaveme nin attigi penaltiyi benim10 yasindaki cocuk daha sert cekerdi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 19:56