Trabzonspor'dan Sturridge açıklaması

Bordo Mavili kulübün ikinci başkanı Önder Bülbüloğlu'ndan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da gündemindeki 29 yaşındaki santrfor hakkında flaş bir açıklama geldi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, transfer gündemlerinde yer alan forvet oyuncusu Daniel Sturridge’nin ailesinin Trabzon’u görmek istediklerini belirterek, “Geldiler, gezdiler ve İstanbul’a gittiler. Hangi duygularla ayrıldılar bilmiyorum, ilerleyen zamanda bu netleşecektir” dedi.

Forvet transferi noktasında Daniel Sturridge ile görüşmelerine devam eden ve oyuncunun ailesini Trabzon’da ağırlayan Trabzonspor yönetimi, 29 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmayı hedefliyor. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, “Sturridge’nin ailesi gelip şehri görmek istediler. Geldiler, gezdiler, burada ağırlandılar. Daha sonra da İstanbul’a gittiler. Hangi duygularla ayrıldılar bilmiyorum. İlerleyen süreçte bu netleşecektir ancak şuan yapılan bir anlaşma ya da biten bir transfer durumu ortada yok” ifadelerini kullandı.

16 Ağu 2019 - 18:38 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

ilyas - bu adamın geleceği yok fenere giderse hiç şaşıröayın benden demesi...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 18:38