Trabzonspor'dan Rodallega’ya teklif

Yönetim, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Hugo Rodallega ile bir hafta içinde masaya oturacak. Oyuncunun menajeri ile hafta sonu görüşme talep eden yö...

Yönetim, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Hugo Rodallega ile bir hafta içinde masaya oturacak.

Oyuncunun menajeri ile hafta sonu görüşme talep eden yönetim, Kolombiyalı oyuncuya 1+1 yıldan 800 bin euro'luk teklif sunacak. 33 yaşındaki forvet bu sezon çıktığı 30 maçta 13 gol atıp, 3 de asit yapma başarısı gösterdi.

BOMBA GİBİ DÖNECEK

Lige verilen 3 haftalık ara, en çok Trabzonspor'a yarayacak. Hem sakatlar iyileşecek hem de fizik açıdan eksiği olan futbolcular iyi duruma gelecek. Bu isimlerden biri de Jose Sosa. İlk yarının son haftalarında sakatlanan ve yaklaşık 1.5 ay sahalardan uzak kalan Trabzonspor'un kaptanı, verilen özel programla bomba gibi geri dönecek.

YARIN BAŞLIYOR

Milli maçlar nedeniyle oyuncularına 5 gün izin veren teknik direktör Ünal Karaman, yarın takımı topluyor. Saat 16.00'da yapılacak ilk antrenmana milli takımlarda yer alan oyuncuların yanı sıra ülkelerine giden yabancı oyuncular katılmayacak. Ünal Karaman, idman öncesi takım ile bir toplantı yapacak.

21 Mar 2019 - 10:37 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Adem - Gonderin gitsin kardsim. Yerine Suleyman Dukara alinsin. Hem daha genc, hemde yirtici bir santrafor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 10:37