Trabzonspor'da yeni kaptan Jose Sosa

Trabzonspor’da dün Burak ile kaleci Onur kadro dışı bırakıldı. İki yıldız ismin yokluğunda kaptanlığa Sosa’nın getirileceği öğrenildi. Fenerbahçe derbisinde ise kalede Kolombiyalı Esteban olacak.

Son 4 maçında kazanamayan, cuma akşamı da Malatya’da tarihinin en ağır yenilgilerinde birini 5-0’lık skorla alan Trabzonspor’da bir süredir devam eden Burak Yılmaz krizi dün akşam yıldız futbolcunun kadro dışı bırakılmasıyla sonlandı.

Sadece Burak değil, beklenmeyen bir şekilde kaleci Onur da süresiz olarak kadro dışı kaldı.

İki kaptan ile ilgili alınan karar sonrası gözler Bordo-Mavililer’in yeni kaptanının kim olacağına çevrildi.

Karadeniz ekibinde kaptalık görevine Sosa’nın getirileceği öğrenildi.

7 maçta kadroda

33 yaşındaki oyuncunun milli aradan sonra Fenerbahçe karşısına çıkarken pazubandı takacağı gelen bilgiler arasında.

Onur’un yerine ise kaleye Esteban geçecek. 2015’te Hollanda ekibi Alkmaar’dan gelen Kolombiyalı file bekçisi bu sezon hiç görev almadı.

Geride kalan 12 haftanın 5’inde sakatlığı ve teknik ekip tercihi yüzünden kadroda yer bulamayan 29 yaşındaki file bekçisi Trabzon’da 3 yılda 35 maça çıktı.

Bordo-Mavililer’de 3. kaleci durumunda bulunan 22 yaşındaki Uğurcan Çakır, Esteban’ın yedeği olacak.

13 Kas 2018 - 08:30 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - kadroyu da siz yapın bari eğer estebanı kadroya koyuyorsanız sizde takımı satıyorsunuz ? tabi ki kalede oğuzhan olacak ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 08:30