Trabzonspor'da Umar tamam Pinto sırada

Trabzonspor, Osmanlıspor’dan bir isme daha kanca taktı. Başkent ekibinden Umar Aminu’nun transferini bitirmek üzere olan bordo mavililer, Portekizli sol bek Tiago Pinto için de teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Sel'in haberine göre; kulübün içinde bulunduğu ekonomik durum nedeniyle transferde çok dikkatli adımlar atmak zorunda olan Trabzonspor Yönetimi, Osmanlıspor'dan Umar Aminu'yu kiralama noktasında önemli mesafe kat etmişti. Nijeryalı kanat oyuncusu ile her konuda anlaşma sağlayan ve son pürüzler üzerinde görüşen bordo-mavililer, aynı takımdan Tiago Pinto'ya da kanca taktı. Filip Novak'a Bundesliga'dan bazı takımların ilgi göstermesi üzerine alternatif arayışına giren bordo-mavililer, Başkent ekibine Portekizli sol beki kiralamak için de teklif götürecek. Trabzonsporlu yetkililer, gelecek yanıta göre oyuncuyla masaya oturacak ve transferi sonuçlandırmaya çalışacak.

PİNTO'NUN OYUN STİLİ

Topu yüksekten oynamayı sever

Top kapma performansı yüksek

OKAY YOKUŞLU VEDAYA GELECEK

İspanya'nın Celta Vigo takımına transfer olan Okay Yokuşlu, önümüzdeki günlerde Trabzon'a gelerek kamp çalışmalarına başlayacak olan eski takım arkadaşlarına veda edecek. Okay'a burada yönetim tarafından bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verilerek başarı dileklerinde bulunulması da bekleniyor. Bu arada takım arkadaşları da Okay'a sosyal medya üzerinden İspanya'da oynayacak olmasından dolayı tebrik ve başarı mesajları yazdılar.

RONİELSON HAZIR KITA

Trabzonspor'da yönetimin kadroya alternatif olması için takıma kazandırmak istediği Ronielson Da Silva'nın gelmeye hazır olduğu ve hakkında verilecek kararı beklediği öğrenildi. Bonservisi elinde olan 23 yaşındaki kanat oyuncusunun kendisiyle iletişime geçen bordo-mavili yöneticilere, "Teklifler aldım ancak henüz bir takımla anlaşmadım ve sizden haber bekliyorum. Transferin bir an önce sonuçlanmasını istiyorum" dediği öğrenildi.

18 Haz 2018 - 09:07 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.