Trabzonspor'da şok istifa!

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, bordo-mavili kulübün tüm kurullarındaki görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Haluk Şahin, Trabzonspor Yönetim Kurulu Başkanlığı'na gönderdiği yazıda şu ifadelere yer verdi:

"Yoğun iş trafiğim ve kişisel işlerim nedeni ile kurullardaki tüm görevlerimden feragat ediyorum. Bu talebimi federasyon nezdinde almış olduğum ceza nedeni ile bu tarihte deklare ediyorum."

15 Tem 2019 - 13:25 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Gürhan - Tıpkı Hayrettin Hacısalihoğlu gibi... sene 2010-11, dolu dizgin giderken ilk şok Hayrettin beyden gelmişti

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Temmuz 13:25
01

selim Aktaş - gelmeniz ne işe yaradaki gitmenizi deklere ediyorsunuz. yönetimin sürekli kambur gördüğü 61 i de kümeye atarak çok güzel işler yaptınız tebrikler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Temmuz 13:25