Trabzonspor'da samba rüzgarı! Willian Arao...

Transfer çalışmalarını sürdüren Fırtına, Flamengo'nun yıldız ismi Willian Arao'yu markaja aldı...​

Trabzonspor transfer çalışmalarına tam gaz devam ederken gündeme yıldız bir isim geldi... Bordo-Mavililer'in Brezilya'nın Flamengo takımında forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Willian Arao ile ilgilendiği öğrenildi. Karadeniz Fırtınası, ilk etapta oyuncuyu kiralık olarak transfer etmek istiyor. Ancak bunu başaramazsa bonservisiyle birlikte renklerine katacak.

TAKIMDAN GÖNDERİLECEKLER VAR

Bordo-Mavililer orta sahasından Kucka, Onazi, Okay ve Bero ile yolları ayırma ihtimali var. Orta saha arayışlarını hızlandıran Trabzonspor, Arao ile birlikte Musa Çağıran'la da temasta...

Trabzonspor'un transfer etmek istediği Wilian Arao, Brezilya Milli Takımı'nda 1 kez forma giydi. Sambacı, Brezilya dışında oynamadı.

Kaynak: Takvim

09 Haz 2018 - 09:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.