Trabzonspor'da penaltı şansızlığı

Geçtiğimiz sezon kullanılan 10 penaltının 4’ünü kaçıran Trabzonspor, bu sezon da 7 penaltının 4’ünden yararlanamadı. İki sezonda 17 penaltının 8’sini...

Geçtiğimiz sezon kullanılan 10 penaltının 4’ünü kaçıran Trabzonspor, bu sezon da 7 penaltının 4’ünden yararlanamadı. İki sezonda 17 penaltının 8’sini golle sonuçlandıramayan Karadeniz ekibi, bu alanda yüzde 50 gibi bir istatistik yakaladı.

Trabzonspor'da geçen sezondan bu yana süregelen penaltı şansızlığı devam ediyor. 2018-2019 sezonunda 10 kez beyaz noktaya giden bordo-mavili oyuncular, 4 penaltıyı kaçırmıştı. Trabzonspor’da penaltıdan yararlanamayan isimler ise Rodallega (2), Sosa ve Burak olarak dikkat çekmişti. Karadeniz ekibi, bu alanda yeni sezonda da kötü istatistiğine devam ediyor. Karaman'ın öğrencileri, Avrupa ve Süper Lig'de kazanılan toplam 7 penaltının 4’ünü kaçırdı.

UEFA Avrupa Ligi’nde Sparta Prag ile oynanan ve 2-1 kazanılan rövanş maçında Anthony Nwakaeme penaltıyı gole çeviremezken, AEK karşılaşmasında da Sosa, beyaz noktadaki atıştan yararlanamamıştı. Norveçli golcü Sörloth, Gençlerbirliği maçında şanssızlığı kırsa da Sivasspor mücadelesinde penaltıyı golle sonuçlandıramadı. Sturridge, Medipol Başakşehir mücadelesinde kullandığı penaltı atışını golle sonuçlandırırken, bordo-mavililer son olarak da Alanyaspor maçında Hosseini'nin kullandığı iki penaltının birinden yararlanamadı.

Geçen sezondan bu yana 17 penaltı kullanan Trabzonspor, bu atışların 8’ini değerlendiremedi ve yüzde 50 gibi kötü bir istatistik yakalayarak şansızlığını sürdürdü.

Penaltıcı Sturridge

Trabzonspor'da penaltıları Sturridge kullanacak. İngiliz forvet, forma giydiği maçlarda hakem penaltı noktasını göstermesi halinde penaltı noktasının başına geçecek.

12 Kas 2019 - 17:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

İhsan varlıbaş - Penaltı sansızlığı değil, olsa olsa takımın penaltı çalışması yapmadığı ortaya çıkıyor.

Ünal hoca bu hafta basına açık hergün iki saat penaltı çalışması yap bakalım penaltı kaçarım. Hocam lütfen be penaltı rezilliğin bir son ver penaltı atamayan oyuncu bu formayı bıraksın, bu kadar da olmaz ki sansızlık demekle geçiştiremezsiniz fıkralarda konu olursunuz.

Hani bir fıkra vardır uçak kaçıran korsanlarsa karşı Mısır polisi kurtarma operasyonu yapar tüm yolcular da ölür. Derler ki uçak kaçırmam korsanlarsa karşı Mısır polisi görev aldı alsın. Buna benzerpenaltı atacaksan Trabxonspor lu futbolcuya attır fıkrası ile özdeş olur. Yazıktır bu fıkralara maruz kalmayalım. Penaltı çalışmalarına hemen başla ayıp oluyor. Hocam yakışmadı tarihinde böyle penaltı rezaleti görülmedi iki sezondur döneminizde.

Günebakış gazetesi yetkililerine söylüyorum bu yazımı Ünal Hocaya mutlaka okutun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 17:00