Trabzonspor'da Kucka'nın bonservisi belli oldu! 4 milyon euro

Ligin ikinci yarısına Antalya’da hazırlanan Trabzonspor’da 425 bin euroluk alacağı ödenerek serbest kalması önlenen Juraj Kucka’nın bonservis bedeli belli oldu.

Trabzonspor'da alacakları nedeniyle kriz yaşanan Jurac Kucka ile sıkıntılar, ödemelerin yapılması sonrasında sona erdi. Bordo mavililer, takımdan ayrılmak isteyen Slovak futbolcunun bonservisini belirledi.

Yönetim, orta saha oyuncusunu isteyen Parma’ya “4 milyon euroyu getiren Kucka’yı alır” cevabı verdi. İtalyan ekibinin ise 31 yaşındaki oyuncu için 3.2 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. Bu arada ayak bileğinde sakatlığı olan Kucka dün de idmana çıkmadı.

Kaynak: Star

10 Oca 2019 - 07:45 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Akin guntepe - 3250 veriyorlarsa hemen verin neyi bekliyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ocak 07:45