Trabzonspor KAP'a bildirdi!

Trabzonspor, Kosta Rikalı kalecisi Esteban Alvarado'nun sözleşmesini tek taraflı feshetmesiyle ilgili KAP'a açıklama yaptı.

Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

Profesyonel futbolcu Esteban Alvarado Brown, geçmiş dönemlere ait alacaklarından dolayı kulübümüze ihtar çekmiş, avukatıyla yapılan görüşmeler neticesinde ödeme için 24 Aralık 2018 tarihine kadar süre alınmıştır. Ancak; Esteban Alvarado Brown bu süreyi beklemeden sezon sonu bitecek sözleşmesini tek taraflı olarak haksız bir şekilde feshetmiştir.

Kulübümüz tarafından konuyla ilgili gerekli hukuki girişimlerde bulunulduğu kamuoyuna saygıyla duyurulur.

19 Ara 2018 - 13:24 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

baksoy - bu adamı bu takıma transfer edene onu bu kadar süre kulüpte tutana şaşmamak elde değil ? biz göndermeyecektik o defolup gitti , bundan büyük mutluluk olur mu ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Aralık 13:24
02

Fatih M. AŞIKKUTLU - şükürler olsun...adami kovmayi beceremedi̇k de kendi̇si̇ defolup gi̇tti̇. vAllahi̇ bu kaleci̇ i̇se bende kozmonotum koyun beni̇ kapsüle göderi̇n marsa ne i̇steği̇ni̇z var i̇se halledeyi̇m...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Aralık 13:24
01

TEMEL DOGRU - Allaha sükür ts estebanla birlikte kucka zeki olcay ve doymus buraktanda bir an önce kurtulmalidir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Aralık 13:24