Trabzonspor'da iki ayrılık

Trabzonspor'da iki ayrılık birden! Avdijaj ve Fernandes'in sözleşmeleri feshedildi...

Bordo mavili ekip dış transferde çalışmalarını sürdürürken iç transferde de adımlar atılmaya devam ediyor. Bu noktada Trabzonspor'da iki futbolcuyla daha yollar ayrıldı...

ONAZİ'DEN SONRA AVDİJAJ VE FERNANDES

Onazi'nin sözleşmesini feshederek yollarını ayıran Trabzonspor İvanildo Fernandes ve Donis Avdijaj'ın da sözleşmeleri feshederek yollarını ayırdı.

Sezon başında kadroya katılan ancak beklenen verim alınamayan iki futbolcu için resmi açıklamaların kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

FERNANDES RİZE'YE, AVDİJAJ İSE...

Trabzonspor'un yollarını ayırdığı Fernandes'in Rizespor ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Kulüp arayan Avdijaj'ın adı ise Kayserispor ve İskoç ekibi Hearts ile anılıyor.

17 Oca 2020 - 17:49 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.