Trabzonspor'da hüsran!

Trabzonspor Süper Lig’in 22. Haftasında Alanyaspor’u konuk etti. Bordo mavililer rakibine 2-0 mağlup oldu.

Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor, bugün saat 16.00'da karşılaştı. Bordo mavili ekip rakibi karşısında etkisiz bir oyun ortaya koyarak sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Alanyaspor'un gollerini 51 ve 68. dakikalarda Cisse kaydederken maçın kırılma anı 48. dakika oldu. Ekuban ile kazanılan penaltı sonrasında topu alarak penaltı noktasına giden Hugo Rodallega, panenka diye tabir edilen vuruş şekli ile aşırtma bir atış gerçekleştirdi. Top üst direkten döndükten sonra Rodallega ikinci kez hamle yaparak topu kafayla ağlara gönderdi. Ancak Rodallega'nın ikinci vuruşundan önce topa kimse dokunmadığı için bu gol geçersiz sayıldı. Böylece bordo mavilit takım öne geçme fırsatını kaybederek rakibini morallendirdi. Alanyaspor ise ikinci golden sonra bir çok pozisyon yakaladı ancak değerlendiremedi. Maç 2-0 sona erdi.

Bu sonucun ardından Trabzonspor 33 puanla 6. sırada kaldı.

17 Şub 2019 - 17:59 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.