Trabzonspor'da bu kez de Kucka krizi

Fırtına’da kriz bitmiyor... Burak Yılmaz’la buzları eriten Bordo-Mavililer’de şimdi de Kucka krizi patlak verdi. Maddi konulardaki anlayışıyla örnek olarak gösterilen Slovak yıldız, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Trabzonspor’u, FIFA’ya şikayet etti.

Geçtiğimiz haftalarda Burak Yılmaz’ın, alacakları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvurmasıyla sarsılan Trabzonspor’a, şimdi de Juraj Kucka’dan bir darbe geldi.

Sezon başında ‘feda’ diyerek maaşında indirime gittiği öğrenilen ve Bordo- Mavili yönetimin her fırsatta örnek olarak gösterdiği Slovak yıldızın, alacaklarının zamanından ödenmediğini öne sürerek FIFA’ya başvurduğu öğrenildi. Senede 2.2 milyon Euro (15.8 milyon TL) kazanan tecrübeli oyuncunun bu davranışı camiayı şoka uğrattı.

Yaptırım bekleniyor

Yabancı kulüplere, eski futbolcularına ve menacerlerine borçları nedeniyle FIFA’da dosyaları bulunan Karadeniz ekibinin, bu olay sonrasında başı derde girebilir.

Bu nedenle Bordo-Mavililer, en kısa zamanda 31 yaşındaki futbolcuya ödeme planı sunmaya ve krizi çözmeye hazırlanıyor. Hatırlanacağı üzere Burak’ın şikayeti sonrasında yıldız oyuncudan kaptanlığı alınmıştı. Kucka’ya nasıl bir yaptırım uygulanacağı ise merak konusu.

28 Eyl 2018 - 10:53 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

TEMEL DOGRU - bu adaami italyanlar ts a gagaladi görüstügüm bir italyan ondan kurtuldugumuza sükrediyoruz diyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 10:53