Trabzonspor Benfica'lıyı Türkiye'ye getirdi

Trabzonspor’un eski genel menajeri Serhat Altıncı, bordo-mavili kulübün transferde önünü açmak ve tuttuğu takıma katkı sağlamak adına yakın dostu Benf...

Trabzonspor’un eski genel menajeri Serhat Altıncı, bordo-mavili kulübün transferde önünü açmak ve tuttuğu takıma katkı sağlamak adına yakın dostu Benfica’nın ikinci adamı olan Cesar Boaventura’yı ’ye getirdi. Gece geç saatlerde İstanbul’a gelen Boaventura’nın , Trabzonsporlu yetkililer ile görüşme yaptıktan sonra bordo-mavili takıma yapacağı rekor transfer teklifleriyle Trabzonspor’a takımına ekonomik anlamda büyük katkı sağlayacağı gelen bilgiler arasında.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, İranlı stoper Majid Hosseini'nin transferinde son dakikada bir pürüz yaşanmazsa, oyuncuyu kadroya katacaklarını, Nordin Amrabat'la ilgili ise bir girişimin olmadığını açıkladı. öte yandan Trabzonspor'un transferde anlaşmaya vardığı Majid Hosseini rötar yaptı. Normalde dün Trabzon'da olması beklenen İranlı oyuncu, pasaport işlemlerinde sorun çıkınca gelişi bugüne kaldı.

13 Tem 2018 - 14:28 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.