Trabzonspor Avusturya’da

Bordo-mavililer, 10 günlük ikinci etap çalışmalarına başladı…

Trabzonspor, Süper Lig 2019 - 2020 Cemil Usta sezonu öncesi Avusturya'da yapacağı ikinci etap kamp çalışmaları için Linz şehrine gitti. Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla 11.40'da Avusturya'ya hareket eden kafilede Başkan Ahmet Ağaoğlu da yer aldı. 31 oyuncudan oluşan kamp kadrosunda milli takım kamplarında bulunan Taha Tunç ve Atakan Gündüz yer almadı. İzinli olan Caleb Ekuban ve John Obi Mikel de ilerleyen tarihlerde kampa dahil olacak. Sakatlıkları bulunan Onazi ve Fıratcan’ın tedavileri ise Trabzon'da devam edecek. Bordo-mavililer, Avusturya’da ki hazırlıklarına dün akşam ayağının tozu idman yaparak start verdi.

Taraftarlar karşıladı

Trabzonspor’u Avusturya’da gurbetçi taraftarlar coşkuyla karşıladı. Başkan Ahmet Ağaoğlu'na taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları da Trabzonspor kafilesini karşılaması renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Bordo-mavili taraftarların sevgi gösterileri arasında otobüse binen bordo-mavili takım kamp yapacağı otele geçti.

Sana Fransa YAKIŞMAZ

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Yusuf Yazıcı'ya bordo-mavili taraftarlar büyük bir ilgi gösterdi. Yıldız futbolcunun havaalanından çıkışı sırasında bordo-mavili taraftarlar 'Şampiyon yapmadan gitme, seneye gidersin", "Sana Fransa yakışmaz, İspanya ve İngiltere yakışır" diyerek oyuncunun takımda kalması yönünde tezahüratlarda bulundu.

İşte Avusturya kadrosu…

Arda Akbulut, Azat Kuckar, Erce Kardeşler, Uğurcan Çakır, Joao Pereira, Serkan Asan, K.Ahmet Çörekçi, Abdurrahim Dursun, Filip Novak, Majid Hosseini, Ahmet Baha Bilgin, Hüseyin Türkmen, Gaston Campi, Doğan Erdoğan, Jose Sosa, Abdulkadir Parmak, Cafer Tosun, M.Cem Akpınar, Kerem Baykuş, Ahmet Canbaz, Yusuf Yazıcı, Behlül Aydın, Abdülkadir Ömür, Yusuf Sarı, Nemanja Andjusic, Anthony Nwakaeme, Donis Avdijaj, Ahmet Eren, Salih Kavrazlı, Koray Kılınç ve Muhammet Akpınar bulunuyor.

5 hazırlık maçı var

Trabzonspor, 10 günlük kamp boyunca 5 hazırlık karşılaşması oynayacak. Bordo-mavililer, ilk olarak 22 Temmuz'da Macaristan'ın Haladas Szombathely, 23 Temmuz'da Ajman Club (Birleşik Arap Emirlikleri), 25 Temmuz'da 1899 Hoffenheim (Almanya), 27 Temmuz'da Parma (İtalya), 29 Temmuz'da ise Verona (İtalya) takımları ile karşılaşacak.

21 Tem 2019 - 11:14 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.