Trabzonspor'a Kucka piyangosu

Serie A ekibi Milan, eski futbolcusu Juraj Kucka'yı geri istiyor.

Milan, eçtiğimiz sezon Trabzonspor'a 5 milyon Euro'ya sattığı Juraj Kucka'yı 4 milyon Euro (Yaklaşık 23 Milyon TL)karşılığında geri almak istiyor.

İtalyan kulübü yetkililerinin en kısa sürede Kucka için Trabzonspor'un kapısını çalacağı öğrenildi. Milan taraftarları sosyal medyada, "Orta sahamızı sadece Kucka toparlar" yorumları yapıyor.

Trabzonspor'un bu teklife nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu. Bordo mavililer Slovak futbolcunun yüksek maliyeti nedeniyle gitmesine sıcak bakıyor

12 Tem 2018 - 14:05 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Adnan Deniz - inşAllahhhhhhhhhhh gider.......................

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 14:05
01

yasar - avrupanın en iyi oyuncusuda gelse ts de oynayamıyor nasıl iştir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 14:05