Trabzonspor'a bedava forvet: Mehmet Batdal

Ndoye ile sözleşme yenilemeyen, Rodallega’yı göndermeye hazırlanan Trabzonspor, aradığı alternatif golcüyü buldu. Trabzonspor, bonservisi elinde olan Mehmet Batdal’ı renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

Yönetimin değişmesiyle birlikte ‘kemer sıkma’ politikası uygulamaya karar veren Trabzonspor, kadrodaki maliyetli oyunculardan kurtuluyor.

Mukavelesi sona eren Dame Ndoye’a yeni sözleşme teklif edilmezken, Hugo Rodallega da kesin olarak takımdan ayrılacak. Kolombiyalı forvet, 300 bin Euro’luk alacağının ödenmesini bekliyor.

Bu iki yabancı gittikten sonra Trabzonspor’un kadrosunda tek golcü Burak Yılmaz kalacak. Fakat onun da durumu belirsiz. Yüksek maaşı nedeniyle yönetim ile sıkıntılar yaşayan Kral dahi ayrılabilir.

Bu ortamda Bordo-Mavililer, santrfor arayışlarına başladı. Gündemdeki isimlerden biri Mehmet Batdal. Teknik direktör Ünal Karaman, Batdal’ı alternatif oyuncu olarak takımda düşünüyor.

Bir forvet daha gelebilir

Sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Osmanlıspor’da forma giyen ve Başakşehir ile olan sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki forvetle ilk temasın kurulduğu ve görüşmelerin oldukça olumlu ilerlediği öğrenildi.

Bonservis maliyeti olmayan Mehmet Batdal’ın, Temmuz ayına kadar resmi sözleşme imza atması bekleniyor. Eğer Burak Yılmaz giderse, mutlaka bir de üst düzey forvet alınacak. (Fanatik)

13 Haz 2018 - 09:33 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

baksoy - bu sene bizi ilahlar korusun işimiz çok zor , bu sene küme düşmezsek daha küme düşmeyiz ? bizim küme düşmemiz için göbek atacak o kadar fazla kulüp var ki ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 09:33
03

yasar - bunun bir şaka olduğunu düşünüyorum.kala kala hiçbir takımda tutunamayan bir battal a mı kaldık.!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 09:33
02

ramo - mademki bir risk aldık.golcü almayın beşir bizim işimizi ilk yarı görür.takımın durumuna göre.2 yarı transfer yapılır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 09:33
01

Ertuğrul - Mehmet Battal bu takıma top toplayıcı olur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 09:33