Trabzonspor'a alt yapıdan bir takviye daha

Trabzonspor altyapıdan Koray Kılınç ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Trabzonspor altyapıda forma giyen 2000 doğumlu genç forvet Koray Kılınç ile 2023 yılına kadar resmi sözleşme imzaladı.Koray Kılınç uzun süredir bordo mavili takımla idmanlara çıkıyordu.Sezon başında Kartalspor'dan Trabzonspor altyapısına transfer edilen genç forvet Trabzonspor'un U21 takımıyla 15 maça çıkıp 7 kez gol sevinci yaşamıştı.

En uzunu

Bordo-mavili takımın boy ortalaması sosyal medyada gündem olurken, en uzun oyuncu ise altyapıdan kadroya dahil edilen forvet Koray Kılınç. 1.92 boyundaki Koray, antrenmanlardaki etkili performansıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Uzun boyuna rağmen oldukça teknik olan Koray, bitirici vuruşları ile de teknik heyetten alkış alıyor.

15 Şub 2019 - 16:23 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.