Trabzonspor 45 Bine Ulaştı

Trabzonspor’un forma satışları 45 bine ulaştığı açıklandı.

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp, forma satışında 45 bin rakamına ulaştıklarını söyledi.

Alp yaptığı açıklamada, Trabzonspor’un haziranda beyaz, temmuzda parçalı, ağustos ayında ise çubuklu olarak satışa sunduğu yeni sezon formalarının rekor kırdığını belirtti.

Forma satışlarından yaklaşık 2,5 milyon lira gelir elde edildiğini kaydeden Alp, ‘’Trabzonspor’un kendisine ati mağazalar ve bayilerde satışa çıkardığı formalarda 45 bin rakamına ulaşıldı. Geçen sezon bu rakam, çocuk formalarıyla birlikte toplamda 53 bindi. Yeni sezon formalarındaki satışların içine çocuk formaları dahil değil. O formalar da birkaç gün içerisinde mağazalardaki yerini alacak.’’ Dedi.

Alp, taraftarlara teşekkür ederek, ‘’ TS Club, tarihinin en iyi forma satışını yakalayabilir. Çocuk formalarının da satışa çıkmasıyla bu sezona yönelik satış rakamı, tahmini 100 bini bulabilir.’’ Diye konuştu.

‘’En fazla talep parçalı formaya’’

Alp, en fazla talebin parçalı formaya olduğuna işaret ederek, ‘’Bu formamızı beyaz takip ediyor. Çubuklu formanın satışının yükselmesi gerek. Çünkü çubuklu bizim tarihimizde önemli yere sahip. Haliyle taraftarlarımızdan forma tercih ederken çubukluya da ayrıca ilgi göstermelerini rica ediyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

Efsane çubuklu formayı yeniden satışa sunacaklarının belirten Alp, şunları kaydetti:

‘’çalışmamız bitti. Yaklaşık 15 gün içerisinde satışa sunacağız ama bu formalar bayilerde olmayacak. Kulübümüze ait mağazalarda satılacak. Taraftarlarımızın da efsane çubukluya büyük bir ilgi göstereceğine inanıyoruz.’’

Mehmet Yiğit Alp, TS Club’ın hem mağaza hem de bayilik anlamında geniş bir yelpazeye doğru gittiğini vurgulayarak, Türkiye’nin her bölgesine gitmek, oradaki taraftarlara ürünleri satmak istediklerini, yeni bayilikler ve mağazalar üzerinde çalıştıklarını sözlerine ekledi.

14 Eyl 2017 - 12:42 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.