Trabzonlu Takımıyla gurur duyacak!

Trabzonspor’un şampiyon olmaması için hiçbir neden olmadığını söyleyen Çalımbay, “Benim takımım; arzulu, istekli ve hiçbir zaman mücadeleden kopmayan bir takım olacak” dedi

Sancılı bir süreçte Trabzonspor’da göreve soyunan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, düzenlediği basın toplantısında sorumluluk sahibi oyuncular ile iyi işler yapacaklarını söyledi. Çalımbay; arzulu, istekli, hiçbir zaman mücadeleden kopmayan, iki yönlü oynayan bur takımın Trabzonspor’a yakıştığının altını çizerken, “Sahaya çıktığında taraftarının gurur duyacağı ve takımın mücadelesinden memnun olacağı bir takım yaratmak istiyorum. Sorumluluk almayan, takımını düşünmeyen oyuncuları takımımda istemem. Herkes sorumluluk alacak. Çünkü Trabzon büyük bir camia” dedi.

Takımı tanıdıkça sorunların azaldığına değinen Çalımbay, “En önemli şey oyuncuların hepsini en iyi kapasiteye getirmek. Çünkü onların hepsine ihtiyacımız var. Tek düşündüğümüz arkadaşlarımızı en kısa sürede kendi kapasitelerine getirmek. Kalan 7 maç bizim için hakikaten çok çok önemli. Ama gidişatımız için en önemlisi Kayseri maçı. Bu maç final gibi bir maç. Kayseri bu senenin en disiplinli takımlarından bir tanesi. Kaliteli oyunculara sahipler. Sakat ve cezalılar mazeret değil kim oynarsa oynasın tek hedef galibiyet” dedi.

Çalımbay, Trabzonspor’un şampiyon olmaması için hiçbir nedenin olmadığına vuru yaparken, “Ancak baştan kendi işinizi kendiniz yapacaksınız. Yani sezon başında bir göreve başlarsanız her şey farklı olur. Burası bana göre şampiyonluğa oynayacak en yakın takımlardan birisi. Ancak bize biraz zaman lazım. Tam krizli bir ortamda geldik. Önce bu krizi iyi yönetmeye çalışıyoruz. Trabzon’da büyük bir açlık var bunu da bir an önce halletmek gerekiyor. Açlık da başarı” diye konuştu.

Ligde zor maçların kendilerini beklediğinin altını da çizen Çalımbay, “Bundan sonra önümüze bakmamız gerekiyor. Çünkü zor maçlarımız var. Mücadele etmeden, koşmadan, savaşmadan, kafamızı kullanmadan kazanma şansımız yok” dedi. Gereksiz kart görmenin affedilemeyeceğini de söyleyen Çalımbay, “Biz gelmeden önce sıkıntılı günler yaşanmış. Oyuncular gergin, üzgün olabilirler ve biran önce maç kazanmak istiyorlar. Onun neticesinde sinirli agresif olabilirler. Ama olmamaları gerekiyor. Bizim gereksiz kart görenleri affetme gibi bir durumumuz yok” dedi.

03 Kas 2017 - 11:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.