Trabzon’da tenis heyecanı

Parpali Uluslararası Tenis Turnuvası heyecanı start alıyor.

Trabzon dev bir organizasyona daha imza atıyor. Arhavi Tenis Kulübü ile CİSPARK çevre tasarım girişimi ile düzenlenecek Parpali CUP 2019 Uluslararası Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvası 26-30 Ağustos tarihleri arasında Trabzon Beşirli’deki Tenis kortlarında yapılacak. Tenisin efsane ismi Can Üner’in ismi ile anılacak merkez korttaki müsabakalara 9 farklı ülkeden 35 erkek ve bayan sporcular katılacak. 14 bin $ ödüllü dev organizasyona Trabzonlu sporseverlerin ilgi göstermesi bekleniyor

Tanıtım toplantısına Arhavi Tenis Kulübü yönetici Cihan Uzuner, Engelliler Spor Federasyonu İl Temsilcisi Ozan Sağlam, Gençlik ve Spor İl Temsilcisi Abdullah Cevahir katıldı. Uzuner, Vali İsmail Ustaoğlu ve sahaların engelli sporcular için hemen yapılmasını sağlayan Gençlik Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’e teşekkür ederek, “Bu organizasyon ile teniste iki komşu ilin dayanışması ile gelecekte büyük organizasyonların temelini atıyoruz. Tenis maçlarına seyirci ilgisinin fazla olacağını umuyoruz” dedi.

25 Ağu 2019 - 12:02 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.