Trabzon’da sakatlar için… Seferberlik

Güven, Sosa’nın Antalya maçına yetiştirilmeye çalışıldığını söyledi.

Bu sezon sakatlık kabusu ile boğuşan Trabzonspor’da Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven sakat oyuncuların son durumu hakkında bilgi verdi. Öncelikli olarak Göztepe maçında sakatlanan Sosa’nın durumu hakkında bilgi veren Güven, tecrübeli oyuncunun, bileğinde ödem ve uyluk adalesinde gerilme tespit edildiğini belirtirken, “Alanyaspor maçına yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Alanyaspor maçında oynayıp oynamayacakları belirsizliğini koruyan Obi Mikel ve Abdulkadir Parmak için de konuşan Güven, “Abdulkadir’in ağrıları azaldı ve koşulara başladı. İyiye doğru gidiyor. Günlük olarak takibini sürdürüyoruz. Obi Mikel de Abdulkadir Parmak gibi koşulara başladı. Her geçen gün iyiye gidiyor. Çabuk toparlanacaktır” dedi.

Sturridge için de güzel haber veren Güven, “Son çekilen filmler, öncekilere göre temiz çıktı. Tabii ki burada oyuncumuzun da kendisini iyi hissetmesi gerekiyor” dedi. Ekuban’ın da İtalya'daki rehabilitasyon sürecinin bittiğini söyleyen Güven, “Cumartesi Trabzon'a gelecek” dedi. Güven, Onazi’nin de takımla çalışmalara başladığını ve bu ay sonunda takımda olabileceğini söyledi.

08 Kas 2019 - 11:58 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.