Trabzon’da isyan ‘Var’!

Bordo-mavililerde Antalya’da verilmeyen penaltı sonrası büyük öfke var

A.Gücü’nden olmayan faulden sonra Antalya’da da uzatmalarda hakemin ‘VAR’a gitmeyerek net penaltıyı vermemesiyle Trabzon’a hakem hatalarının faturası ağır oldu. Bu hatalar isyan ettirdi

YİNE HATA YİNE KAYIP

Trabzon’da büyük öfke. Bordo-mavililer, 2-2 berabere kaldığı A.Gücü maçının son dakikasında olmayan faulü rakibe veren hakemin kararı sonrası kaybedilen iki puanın ardından Antalya’da da benzer hakem faciası yaşanması camiada isyan bayrağı açılmasına neden oldu. Antalya karşısında uzatma dakikalarında Burak Yılmaz’a yapılan net penaltıyı hakem ‘VAR’a bile gitmeye gerek duymayarak vermeyip Trabzon’un hakem hataları ile iki puan daha kaybetmesine neden oldu.

‘VAR’ NİYE VAR!

Burak Yılmaz’ın pozisyonundaki net penaltı karşısında hakem Yaşar Kemal Uğurlu’nun ‘VAR’a başvurmaması ‘Bu var niye VAR!” tartışmasına neden oldu. Trabzonspor böylelikle bir hakem faciası ile iki puan daha kaybederken, 4 puanlık kayıp ile zirve yarışında ağır yara almasına neden oldu. Bordo-mavililerin zirveye geri dönüş planları Antalya’daki hakem faciası ile engellenirken, art arda gelen hatalar sonrası Trabzon’da isyan bayrağının açılmasına neden oldu.

İKİ PUAN KAYBETTİK

Teknik Direktör Ünal Karaman, bireysel hataları ve maç içerisindeki konsantrasyon kayıplarını telafi etmeleri gerektiğini ifade ederek, “Yoksa Diego’nun kafası gibi bize ceza kesilir sahada. Oyuncularımın performansından genel olarak memnunum. Ancak ortada olan ve verilmeyen bir penaltı var. Bunun sonucu iki puan kaybettik” diyerek hakemi eleştirdi. Bordo-mavili yönetimin yaşanan bu facialar sonrası camianın haklarını savunması adına TFF ve MHK üzerinde harekete geçmesi bekleniyor.

Çağrı HALİLOĞLU

29 Eki 2018 - 12:12 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Oflu Ömer - bu arada,trabzonsporu savunacak t.direktör neyin peşindeydi acaba bilen varmı.birde bu durumu irdeleyin bakalım sonuç ne olacak.hakemlerin zaten trabzonsporu hazmedemedikleri senelerden beri bilinen birşey.şimdi yalandan yere bağırmayın.yine sonuca ulaşamayacaksınız.ilk önce t.direktörünüzü sorgulamakla başlayabilirsiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ekim 12:12