Trabzon’da hedef Adama& Alpaslan

Bordo-mavililer, stoper transferini bu hafta içerisinde bitirmek istiyor.

Trabzonspor, Bilal ile kanattaki sorununu çözmeyi amaçlarken, transferde bütün yoğunluğunu bu hafta stoper için yapacak. Ivanildo Fernandes’in gönderilmesinin ardından bu bölgeye takviye için girişimlerini yoğunlaştıran bordo-mavililer, Lille’nin kaptanı 27 yaşındaki Adama Soumaoro ile birlikte Göztepe’nin başarılı stoperi Alparslan için girişimlerini sürdürüyor. Bordo-mavililer, Alparslan için Göztepe’ye takas+para önerirken, Adama için Yusuf Yazıcı’nın bonustan gelecek 1 milyon Euronun kullanılması planlanıyor.

Bordo-mavili yönetim, önceliğine stoper için bu ikiliyi alırken, Mamadou Sakho ve Marcelo için de temaslarını kesmiş değil. Trabzonspor, bu hafta içerisinde stoper transferini de sonuçlandırarak bu bölgedeki sorununu çözmek amacında. Ivanildo’nun ayrılmasından sonra Hosseini için H.Berlin ve E.Frankurt’tan gelen 3 milyon euroluk tekliflerin olması bordo-mavili takımın bu bölgeye bir değil iki takviye yapmasını da gerektirebilir. Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, stoper transferinin bir an önce sonuçlandırılmasını istiyor.

20 Oca 2020 - 11:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.