Trabzon’da geçit yok!

Bordo-mavililerin 43 yıldır sahasında bileği bükülmüyor

Trabzonspor ile Göztepe Spor Toto Süper Lig tarihinde 20. kez karşı karşıya geliyorlar. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 19 maçta Trabzonspor’un 8, Göztepe’nin 3 galibiyeti bulunuyor. 8 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor bu maçlarda 28 gol atarken, kalesinde 14 gol gördü. Bordo-mavililer rakibi Göztepe'ye ise Trabzon'da sadece bir kez yenildi. 13 Nisan 1975'de oynanan ve Göztepe'nın 1-0 üstünlüğü ile sonuçlanan müsabakanın ardından sarı-kırmızılı ekip Trabzon'da galibiyeti unuttu.

05 Şub 2018 - 11:24 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.