Trabzon’da Ekuban şov!

Bordo-mavililer, Antalya’daki ilk hazırlık maçında Den Haag’ı rahat geçti

Genç ağırlıklı kadro ile mücadele eden Trabzon’da Ekuban 2 gol ve 1 asist ile maça damgasını vurdu. Gençlerin göz doldurduğu maçta diğer golü ise Abdülkadir Parmak attı

SAHA KARIŞTI

Trabzonspor Antalya kampında ilk hazırlık maçında Hollanda Ligi’nde ilk yarıyı 11.sırada bitiren Ado Den Haag ile karşılaşırken sahadan 3-1 galip ayrıldı. Maça genç ağırlıklı kadro ile çıkan bordo-mavililer ilk yarıda 27.dakikada Ekuban’ın golü ile öne geçti. Bu gole Hollanda ekibi Yuning Zhang ile 44’de karşılık verdi ve devre 1-1 sona erdi. Maçın ilk yarısında Den Haag’da Abdülkadir’e yapılan sert faul sonrası Pereira’da aynı şekilde rakibe girince saha karıştı. Bir süre duran maç daha sonra devam etti.

GALİBİYETİ GETİRDİ

Maçın ikinci yarısıda sahada adeta Ekuban şov vardı. Ekuban’ın ara pasında 69.dakikada Abdulkadir Parmak topu ağlara gönderip Trabzonspor’u yeniden öne geçirdi. Ekuban 71.dakikada ise rakip defansı peşine takıp klas vuruş ile farkı 2’ye çıkartan golü attı. Bu goller ile Trabzonspor sahadan 3-1 galip ayrılırken, ilk 11’de mücadele eden gençlerin başarılı performansı dikkati çekerken, Abdülkadir Parmak en öne çıkan isim oldu.

Nurgül GÜNAYDIN/ANTALYA

09 Oca 2019 - 11:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.