Trabzon’da büyük operasyon!

M.Akbaş gitti. Kucka dün takım ile vedalaştı. Sıra Burak, Onur  ve  Olcay Şahan’a geldi

Trabzonspor’da Ocak operasyonu erken başladı. Öncelikle ayrılmakta ısrarlı olan Mustafa Akbaş’ın sözleşmesini fesheden bordo-mavililer de dün de beklenen bir gelişme daha yaşandı. Bordo-mavililerde devre arası gönderilecek isimlerden olan ve sakatlığı nedeniyle Beşiktaş maçı kadrosunda yer almayan Kucka, takımın kamp yaptığı otele giderek arkadaşları ile vedalaştığı öğrenildi. Türkiye’den ayrılacak olan Kucka, kendisine takım aradığı belirtildi.

M.Akbaş ve Kucka’nın ayrılmasının artık kesinleştiği Trabzonspor’a devre arası yıldızlar da veda ediyor. Kadro dışı bırakılan Onur ve Burak Yılmaz’ın ayrılması da beklenirken, bu iki yıldızın yanında istediği şansı bulamayan Olcay Şahan da gitmek için izin istediği belirtildi. Olcay Şahan’ın alacaklarını bırakıp, bonservisini alarak yeniden eski takımı Beşiktaş’a dönmek istediği belirtildi. Trabzonspor bu üç ismin ayrılması ile takımda yüksek ücret alan isimlerden de kurtulmuş olacak.

17 Ara 2018 - 11:38 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

Oflu Ömer - bir operasyoda ünal karamana yaptığınız zaman işlem tamam olacak.kendi egoları yüzünden trabzonsporu zora sokmakta üstüne yok.beşiktaşa maçı kendi basiretsizliği yüzün hediye etti.oyunu okuyamayıp, baskıda takımını kontrol edemeyen, yanlış oyuncu değişiklikleriyle takımın ahengini bozan ünal karamanada gereken cezanın verilmesi gerekmezmi.kendi hatalarını örtbas etmek için suçu topçuların üzerine atan trabzonsporu gereksiz zahmete sokan bu adamıda unutmayalım.başkanın ve yöneticilerin bunu görüpte önlem alamaması ne acı dimi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Aralık 11:38
03

Ahmet Güneş - Stopere wilferid konan,olcayın yerine sivas dan emre kilinç,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Aralık 11:38
02

TEMEL DOGRU - bunlarinda gönderilmesi gerekir birde estabanin ama yetek olarak kalirsa onuru birakin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Aralık 11:38
01

TEMEL DOGRU - beki zeki yavru vasifsizina sira ne zaman gelecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Aralık 11:38