Trabzon’da Bayram! Da Silva, Hopf &Umar Geliyor

Bordo-mavililer transferde atağa kalktı. 3 isim bayramdan sonra imza için Trabzon’da

Bordo-mavililer, Caen’in stoperi Da Silva’yı imza için Trabzon’a getirirken, son dakika sürprizi G.Birliği’nin kalecisi Hopf ve Osmanlıspor’un Nijeryalısı Aminu Umar oldu. Da Silva ve Hopf, salı günü imza için Trabzon’a gelecek, Umar da yüzde 90 tamam

Trabzon’un bayram şekerleri: Hopf, Umar ve Da Silva. Bordo-mavililer, ilk etapta işini bitirmek için uğraştığı Fransa’nın Caen takımının stoperi Damien Da Silva’nın transferinde imza aşamasına gelirken, son dakika ise ‘1 numara’da ve kanat hattında yaşandı. Bordo-mavililer, Da Silva ile birlikte bu sezon küme düşen G.Birliği’nin İsveçli kalecisi Johannes Hopf’un transferini de bayram öncesi bitirerek, Aminu Umar’la da çok büyük oranda anlaştı.

Hopf ve Da Silva’yı salı günü imza için Trabzon’a getirecek olan bordo-mavililer, bonservisi elinde olan 30 yaşındaki stoper Da Silva ile yıllık 700 bin Euro’ya anlaştığı ve 2 yıllık sözleşme imzalanacağı ifade edildi. Kosta Rikalı kaleci Esteban ile yollarını ayırma kararı alan bordo-mavililer, Onur’un yanına kaliteli bir eldiven almayı amaçlarken, gündeme gelen G.Birliği’nin file bekçisi Hopf’un işini bitirdi. G.Birliği ile iki yıl daha sözleşmesi bulunan Hopf’a 1 milyon TL bonservis bedeli ödeneceği öğrenildi.

Da Silva ve Hopf’un transferini bayram öncesi bitirerek transferde suskunluğunu bozan Trabzonspor, bayram sonrası ikilinin imza şovu ile ‘transfer harekâtına’ devam edecek. Bordo-mavililer, son olarak Osmanlıspor’un 23 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusu Aminu Umar’la da dün akşam yapılan görüşmelerin ardından el sıkıştı. Umar ile aradaki sorunları çözen ve transferi yüzde 90 tamamlayan bordo-mavililer, bayramdan sonra bu transferlere imza attırarak gövde gösteri yapmayı hedefliyor.

15 Haz 2018 - 11:31 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.