Trabzon’a yandaş!

Bordo-mavililer transfer çalışmalarını sessiz ve derinden sürdürüyor.

Trabzonspor’dan Mert Hakan Yandaş hamlesi… Bir taraftan hem ligde hem de Avrupa’da mücadelesini sürdüren Trabzonspor bir taraftan da transfer havuzu için oyuncu tespit çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede yerli oyuncular için özel bir çalışma yapan bordo-mavililer, Sivasspor’un genç orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş’ı da yakın markaja aldı.

Son 3 sezondur Sivasspor forması giyen ve her geçen gün aşama kaydeden Mert Hakan Yoldaş, bu sezon forma giydiği 7 maçta da 3 gole imza attı. Hırslı yapısı ile dikkat çeken 25 yaşındaki oyuncunun Sivasspor ile sözleşmesi de yıl sonunda bitiyor. Başarılı oyuncu Mert Hakan Yandaş’ın da sezon sonunda büyük takımlarda forma giymek istediğini seslendirdiği belirtildi.

15 Eki 2019 - 10:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.