Trabzon’a Avrupa ikramiyesi 16 milyon TL

Bordo-mavililer, ligi 4. sırada bitirirse TFF’nin ödül yönetmeliğinden de kasasına sıcak para koyacak.

Sezon sonunda ilk 4 içinde yer alıp Avrupa hasretini bitirmek isteyen Trabzonspor, bu hedefine ulaşması halinde kasasına sıcak para da koymuş olacak. Son yıllarda Avrupa arenasında boy gösteremeyen bordo-mavililer, hem prestij hem de ekonomik olarak sıkıntı yaşasa da bu sezon Avrupa kupaları Trabzonspor’a çok yakın duruyor. Ligde 4. Sırada bulunan Trabzonspor, Avrupa hedefi yolunda takipçisi Konyaspor’a 5 puan fark atmış durumda.

Trabzonspor, ligin kalan 9 haftalık bölümünde avantajını koruması halinde 2015 yılının ardından adını tekrar Avrupa’ya yazdıracak. Trabzonspor, ligi 4. sırada tamamlayıp Avrupa bileti alması halinde TFF’nin ödül yönetmeliğinden de kasasına sıcak para koyacak. Süper Lig’in ödül yönetmeliğine görü ligi 4. Sırada tamamlayan takım 16 milyon TL’nin sahibi olarak Avrupa biletini alıyor. Trabzonspor, ligi 3. sırada tamamlaması halinde ise 21 milyon TL kasasına koyacak.

15 Mar 2019 - 11:20 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.