Trabzon Türkiye’nin rol modelidir!

Trabzonspor’da Pazar günü oynanacak olan Alanyaspor maçı öncesinde tüm planlarını galibiyet için yapan Teknik Direktör Ünal Karaman, bordo-mavili takı...

Trabzonspor’da Pazar günü oynanacak olan Alanyaspor maçı öncesinde tüm planlarını galibiyet için yapan Teknik Direktör Ünal Karaman, bordo-mavili takımın Türkiye’de bir rol model olduğunu söyledi. Türk futbolunun ve Trabzonspor’un içinde bulunduğu sıkıntılı süreçte genç oyunculara forma verdiğini ve başarılı olduğunu söyleyen Karaman, “Bu çocuklar pişecek ve iyi yerlere gelecek. Altyapıdan gelip bir anda oynasın demekle olmuyor. Ciddi bir emek gerekiyor” dedi.

Genç oyuncuların Türk sporunu geleceğe taşıyacağını belirten Ünal Karaman, “Trabzonspor yıllardır Türkiye’de bir rol modeldir. Bu dönemde, geçmiş 2-3 dönemde marka olan ve yüksek maliyetli oyuncular vardı. Elbette kulüp başarısı için ter döktüler. Ama sadece bizim değil, ülke futbolunun da kurtulması için artık kara göründü. Kulüpler artık bu ağır bütçeleri kaldıramıyor” şeklinde konuştu.

Karaman, her anlamıyla zor bir sezon yaşandığının altını çizerken, “Takımdaki herkes özverinin, gayretin, çabanın peşinde. Eksiklerimiz nedeniyle zor maçlar oynadık. Doğal olarak bu zorluklar takımı da etkiliyor. Sonuçta onlar da insan, yorgunlukları olabiliyor. Ufak tefek dalgalanmaları da makul karşılıyorum. Bazen mağlup olursunuz, yenilerek farklı bir noktaya gelirsiniz. Biz ikinci yarının ilk bölümünde böyle bir süreç yaşadık. Alanya maçıyla kendimize yeni bir sayfa açmak istiyoruz” dedi.

16 Şub 2019 - 11:42 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.