Trabzon Osmanlı’ya patladı

26 haftanın ardından 4 gol kaydetti

Trabzonspor, Osmanlıspor’a patladı. Osmanlıspor’u sahasında 4-3’le geçen Trabzonspor, 26 haftanın ardından ligde 4 gol bulma başarısı gösterdi. Bordo-mavililer 26 hafta önce Medical Park Stadı’ndaki ilk maçında Gaziantepspor’la karşılaşmış ve o maçı 4-0 kazanmıştı. Öte yandan Trabzonspor, farklı bir istatistiğe daha imza attı. Bu sezon ligde 3 maçta 7’şer gol atılırken, bu 3 karşılaşmada da Trabzon’da oynanandı. (Alanyaspor 3-4, Akhisarspor 1-6, Osmanlıspor 4-3)

21 Kas 2017 - 11:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

TEMEL DOGRU - ne batlamasi ts postu zor kurtardi.defans hala yol gecen hani

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 11:00