Trabzon Okay'ın alternatifini buldu

Trabzonspor, Fransa’nın Dijon takımında forma giyen Cezayirli orta saha oyuncusu Mehdi Abeid'i listeye ekledi. Genel Koordinatör Özkan Sümer de, “Okay’ın gidişine göre hazırlığımızı yaptık” diye konuştu.

Trabzonspor, Okay Yokuşlu'nun yerine ilk aday olarak Cezayirli futbolcu Mehdi Abeid'i seçti. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Dijon'da forma giyen Abeid orta sahada çok çalışkan bir futbolcu olarak dikkat çekiyor.

Geçen sezon 20 maçta forma giyen Abeid'in kulübü ile 1 yıllık daha sözleşmesi var. Futbol Genel Koordinatörü Özkan Sümer de Okay'ın takımdan ayrılma ihtimaline karşı hazırlık yaptıklarını vurgulayarak, "Okay'ın yerini doldurma noktasındaki çalışmalarımızın ne kadar etkin olduğunu zamanla göreceğiz. Büyük bir sıkıntı yaşamayacağız. Bu kardeşimiz önemli bir oyuncudur ama bir kişinin gitmesiyle takımın etkinliği düşecekse bu sorunu oyuncuda değil kulüpte aramak lazım" dedi.

SEVGİNİZİ TAŞIYARAK GİDİYORUM

Celta Vigo ile sözleşme imzalayan Okay Yokuşlu yayınladığı mesajda, "Trabzon halkının sevgisini, yıllardır kendime koyduğum hedefleri kalbimde taşıyarak, hedeflerim doğrultusunda size veda etmek durumundayım. Hep aklımda ve kalbimde olacaksınız" ifadesini kullandı.

BAYRAM KUTLAMASI YAPILDI

Trabzonspor'da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. İstanbul'da bulunan kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun yer almadığı bayramlaşma töreninde asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, genel koordinatör Özkan Sümer, teknik direktör Ünal Karaman ve kulüp personeli ile taraftarlar hazır bulundu.

(Sabah)

18 Haz 2018 - 09:14 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.