Trabzon karıştı!

Karaman istifadan döndü, Ağaoğlu bırakmayı düşünüyor... Şimdi ne olacak

Trabzonspor’da Malatya deplasmanından alınan ağır yenilgi içeriyi karıştırdı. Art arda alınan başarısız sonuçlara Malatya’daki hezimet de eklenince bordo-mavililerde büyük bir gerilim yaşanmaya başlandı. Teknik Direktör Ünal Karaman Malatya maçı sonrası istifasını verirken, Başkan Ağaoğlu bu krizi şimdilik rafa kaldırdı. Bu gelişmeler sonrası asıl sorun kongre öncesi yönetimde yaşanıyor. Çünkü saha sonuçlarının kötü gitmesi ile Başkan Ahmet Ağaoğlu yönetimine olan güvende büyük ölçüde azaldı. Ağaoğlu’nun da yönetim içindeki bir çok ismin ayrılma kararı alması Asbaşkan Hacısalihoğlu’nun da görevde kalmak için adeta kendisine yalvarılması görüntüsünde olması nedeniyle Aralık için kararsız durumda olduğu ifade edildi. Ağaoğlu’nun güçlü bir aday çıkması durumunda kesinlikle devam etmeyeceğini yakın çevresine net bir şekilde ifade ederken, aday çıkmaması durumunda ise yepyeni bir yönetimle yoluna devam edebileceği öğrenildi.

Trabzonspor’da hem teknik adam hem de yönetimde yaşanan bu kaos ortamı Fenerbahçe maçı için şimdilik herkesin susmasına neden oluyor. Ancak Fener derbisinden hüsranla çıkılırsa Trabzonspor her açıdan büyük bir çıkmazın içine girebilir. Bu nedenle Milli arada Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Teknik Direktör Ünal Karaman’ın takımı toparlayarak derbi zaferiyle kaosu bitirmeyi amaçladığı kaydedildi.

12 Kas 2018 - 11:21 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

12

Cevdet - yaaa birazcik sabir ne olur... golleri agaoglu mu yemis..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:21
11

Türkday - Burakcilar ve onurcular kazandi kaybeden trabzonspor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:21
10

İbrahim - Ünal bizim için değerli ...kendisini seviyoruz...Agresif oyun oynatma konusunda sorun yaşıyor...12 haftalık oyun başlangıçların bakalım Galatasaray maçı hariç sorunlu bütün ilk yarılarak baskı altında kaldı, buna rağmen buna çözüm üretmesi,gene hep topla çıkmaya çalıştı,sert rakiplere karşı tedbiri uretemedi,örneğin topu uzun kenarlara atar orada beklerken birebir yada ikiye birle ileri çıkar oyunu öne taşıyabilirsiniz vb,Galatasaray maçı iyi okunamadı o maçta takım olarak topun arkasında olduk,rakibin zararlarından yararlandık,Galatasaray'a yaptığımızı 11 maçta tüm rakipler bize yaptı ve çözüm üretilmesi seyirci kalındı bir taraftar olarak bunu kabul edemiyorum,kusura bakmasın Ünal karaman her maç benzeri bir tablo bir hocanın eksikliğini ve yetersizliğini gösterir,Trabzon'un sorununu okuyamadım aldığı maçlarında doğru okuyamadı, Malatya maçında rakip 15 faul yaptığı ilk yarıda bizim faul sayımız 1-2 ,agresif olmayı bu takıma veremedi ,rakip bize basarken topa değil önce adama basarak üzerimize geldiler ayagimizdan aldıkları toplara bakın biz böyle müdahaleler yaptık mı örnek toure ilk golde topa değil rakibe başsağlığı ve yakın teması sağlasa pası atamaz vb futbol sadece ayağında iken oynanmaz ,rakipler topu bize vererek bizim üzerimize agresif gelerek defans zaaflarını adam yararlandılar çözüm yok,fizik olarak karşı koyamadik çözüm yok,oyun başlangıçları kötü skoru verdik genelde çözüm yok ,skoru verdikten sonra agresif olup oyunu aldınız ve skoru aldınız Kasımpaşa maçı da yanlış yorumlandı,nasıl çevirdi çok iyi denildi oysa 2-0 geriye neden düşülmüş çözüm yok 4-2 gelmesi evet başarı dolu tarafında bardağın boş tarafından büyük problem öğün geçen sene gibi Malatya maçı gibi olabilirdi görülmedi kısaca hacamiz yetersiz,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:21
09

E.keles - onuru slovenya kampindan sonra yoluyacakdi 2 sene evel

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:21
08

Oflu Ömer - ağlayan başkan olacaksan aday olma sen,yanındakiler ve t.direktörün kol kola başka tarafa yönünüzü çevirin.trabzonspora verdiğiniz zarar ortada.başarısız transfer politikası ve uçup giden kulubün paraları.eserinle öğün ahmet ağaoğlu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:21
06

Önder ŞAHİN - burak ve onur trabzonspor için bir değerdi, i̇stanbul basını ile içimizdeki irlandalılar yedi çocukları kına yakın rahat edin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:21
05

İbrahim - Bu ne şimdi? Bu yönetim sorunları çözmeye gelmişti!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:21
04

ali - onur yıllar önce bu formayı yere fırlatmadımı.insanlar sürekli beddua ediyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:21
03

Barbaros - Burak bizde ikinci bahar şansı bulup fiyat yükselttikten sonra brosu selçuk gibi bedelsiz gs ye gitti. Onur kadar gol yiyip onun kadar para kazanan başka bir kaleci yok Türkiye’de. Bunlar mı TS nin değerleri! Beyler bunlara değerimiz diyenler Fatih’e Şota’ya Hami’ye ve birçok diğer futbolcumuza çok ayıp eder. Batak bir kulüpten bahsediyoruz ama fark etmez bu kulüp sahipsiz kalmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:21
02

Harun - Artık yeter İzmir'den olanları duyuyorum üzülüyorum.Bu takımı Malatya maçında oynamayan Burakla kalede oynayan Onurmu bu takımı bu hale getirdi.Aklınızı başınıza alın affedin birlik olun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:21
01

Â.can kafayifci - Geldiğin günden beri futbolcularla kapıştın elindeki hazır turkiyenin en iyi. Kadrosuna,sahiptin oyunu oynatamain

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:21