Trabzon istesin yeter!

Burkina Fasolu Bakary Kone’nin Türkiye yetkisini alan menajer Kızılöz:

Savunmaya takviye için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’a Burkina Fasolu oyuncunun Türkiye haklarını elinde bulunduran Deniz Kızılöz’den haber var. Oyuncuyu Türkiye’ye getirmek için Malaga kulübünden yetki alan Kızılöz, her zaman önceliklerinin bordo-mavili kulüp olduğunun altını çizerken, “Biz Malaga kulübünün ve oyuncunun şartlarını Trabzonspor’a sunduk. Son kararı Trabzonspor kurmayları verecek” diye konuştu. Malaga ile 1 yıllık daha sözleşmesi olan Kone’nin 400 bin euro bonservis bedeli karşısında transfer edilebileceği ve yıllık maliyetinin ise 500 bin euro civarında olduğu belirtildi.

18 Tem 2018 - 11:34 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.