Trabzon için satılacak!

Ödeme krizi ve gelecek yıla kaynak için..

YUSUF VE ABDÜLKADİR

Trabzonspor, sezon sonunda hem mali kriz aşmak hem de gelecek yılki kadroya kaynak yaratmak için Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ü satma kararı aldı. Bordo-mavililerde Yusuf ve Abdülkadir için gelecek teklifleri sezon sonu değerlendirme kararı alırken, iki genç yıldız için kasaya 35-40 milyon euro arasında bir kaynak girmesi planlanıyor. Bu kaynak ile ilk etapta Haziran ayı sonuna kadar UEFA’daki ödemesi gereken 120 milyon TL’lik ağır fatura ödenecek ve bir rahatlama sağlanacak.

Bunun yanında kalacak kaynak ile de oyunculara yapılacak diğer ödemelerin yanı sıra transfer için rota çizilecek. Trabzonspor yönetimi, transferde 4-5 milyon euroluk bonservis bedelinden fazla ödememeyi amaçlıyor. Tabiki bu süreç öncesi UEFA’nın vereceği karar da bekleniyor. UEFA’nın Avrupa’dan men ya da transfer yasağı vermesi durumunda ise yol haritası yeniden gözden geçirilecek.

28 Nis 2019 - 11:37 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

cevdet - satmak... bana rahmetli babamin bir sözü vardi: sene 1997 , ben trabzonsporun sampiyonlugunu göremem sen ise belki.. ne zaman ts nin iyi bir kadrosu olsa , ya istanbul devreye girer veya yöneticiler satmaya takim arar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Nisan 11:37