Trabzon havaya girdi!

Beşiktaş derbisi öncesinde Sosa, Onazi ve Abdülkadir’den müjdeli haber geldi

Trabzonspor’da Beşiktaş derbisine kısa bir süre kala sakat oyunculardan gelen haber yüzleri güldürdü... Burak ve Onur’un kadro dışı olması, Kucka’nın da sakatlığı nedeniyle alternatifli bir oyuncu gurubuna sahip olamayan Teknik Direktör Ünal Karaman, sağlık ekibinden aldığı haber ile keyiflendi. Önceki gün yapılan basın toplantısında sakat oyuncuların durumunun belirsizliği nedeniyle keyifsiz olan Karaman, “3-4 futbolcunun sakatlığı konusunda belirsizlik var. Umuyorumki bizimle birlikte olabilirler” açıklamasını yapmıştı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman dün ise sağlık ekibinden aldığı haber ile morallendi. Bu hafta takımla birlikte çalışamayan Sosa, Onazi ve Abdülkadir, dün bordo-mavili takım ile birlikte çalışırken, 3 oyuncunun performansı yüzleri güldürdü. Böylesine önemli bir maçta takımı yalnız bırakamayacağını söyleyen 3 oyuncunun, “Fenerbahçe ve Galatasaray’ı mağlup ettik. Şimdi de yine hep birlikte bir derbi zaferi daha yaşamak istiyoruz” dedikleri öğrenildi. Sosa, Onazi ve Abdülkadir’in geri dönüşü, takım arkadaşlarının motivasyonunu da üst seviyeye çıkardı.

14 Ara 2018 - 12:06 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - haydi fırtına 3.büyüğe de hattını bildir ? sana hep gülmek yakışıyor ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Aralık 12:06