Trabzon güle oynaya!

Trabzonspor, Türkiye Kupası 5.kademe ilk maçında Erzurum karşısında deplasmanda farklı galibiyet elde ederken, turun kapısını açtı. Bordo-mavililer, B...

Trabzonspor, Türkiye Kupası 5.kademe ilk maçında Erzurum karşısında deplasmanda farklı galibiyet elde ederken, turun kapısını açtı. Bordo-mavililer, BB Erzurum ile rövanş maçını 12-13-14 Aralık’ta Trabzon’da oynayacak. Trabzonspor, turu geçip kupada yoluna emin adımlarla gitmeyi amaçlıyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, BB Erzurum karşısında daha çok ligde şans bulamayan isimlere rövanşta görev verdi.

Sakatlığı bulunun Uğur, Sosa ile birlikte Yusuf , Onur, Burak, Okay ve Volkan’ı kadroya almayan Çalımbay, kalede Esteban’a şans verirken, forvette ise Rodallega’ya görev verdi. Savunmada Hubocan-M.Akbaş ikilisi görev yaparken, genç isimler Batuhan ile Abdulkadir ilk 11’de görev yaptı. Cezası biten Olcay’da ilk 11’de yerini aldı. Buarada PFDK, Sivasspor maçındaki olaylar nedeniyle 30 bin TL para cezası ile tribün kapatma cezası verdi.

01 Ara 2017 - 10:44 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.