Trabzon'da FETÖ operasyonu! 2 gözaltı...

Trabzon'da bir üniversite öğrencisi ve eski bir öğretmen FETÖ’den gözaltına alındı

Trabzon'da bir üniversite öğrencisi, bir ev hanımı ve öğretmenlikten ihraç edilmiş bir şahıs FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'ne yönelik yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyeti İstihbarat ve KOM şube görevlileri tarafından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Üyesi olan ve örgütün gizli haberleşme programı olan Bylock kullanıcısı oldukları tespit edilen kişilere yönelik olarak, farklı adreslere yapılan operasyon neticesinde Milli Eğitim Bakanlığından ihraç edilmiş A.B. isimli bir öğretmen, KTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğrencisi R.D. ve KTÜ mezunu olan ev hanımı B.H. yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların sorgusunun sürdüğü belirtildi.

19 Eyl 2018 - 12:13 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.