Trabzon çıkış arıyor

Alanya hüsranı ile hayal kırıklığı yaratan bordo-mavililer, Göztepe ile karşı karşıya geliyor

Bu sezon deplasmanda galibiyet yüzü görmeyen Trabzonspor, Göztepe engelini geçip hem moral bulmak hem de evindeki galibiyet serisini sürdürmek istiyor

Trabzonspor, Süper Lig’in 6. haftasında Göztepe’yi konuk ediyor… 2018-2019 sezonuna istediği gibi başlayamayan ve deplasmanda oynadığı 3 maçta da galibiyet yüzü görmeyen Trabzonspor, Göztepe karşısında iç saha performansını sürdürmek istiyor. Sahasında oynadığı Sivas ve Galatasaray maçlarını kazanan bordo-mavililer, Göztepe engelini de geçip hem iç saha serisini sürdürmek hem de Alanya yenilgisini telafi etmek istiyor.

Ligde attığı 9 golün 7’sini sahasında kaydeden Trabzonspor, Göztepe karşısında da golcü kimliğini sahaya yansıtmak istiyor. Zorlu karşılaşma öncesinde golcü oyuncu Burak Yılmaz’ın maç kadrosunda olması beklenirken, sakatlıkları devam eden Hosseini ve Kamil Ahmet Çörekçi Göztepe’ye karşı forma giyemeyecek. Medical Park Stadı’nda 19.00’da başlayacak olan maçı Hüseyin Göçek yönetecek.

STAT: Madical Park

HAKEM: Hüseyin GÖÇEK

YAYIN: beIN SPORTS

SAAT: 19.00

TRABZONSPOR:

Onur

Pereira

Mustafa

Toure

Novak

Onazi

Sosa

Yusuf

Olcay

V.Amiri (Nwakaeme)

Burak (Rodallega)

GÖZTEPE:

Beto

Gassama

Reis

Titi

Traore

Borges

Alpaslan

Halil

Castro

Yasin

Joreme

22 Eyl 2018 - 11:15 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.