Trabzon büyük oynuyor!

Bordo-mavililerin transferdeki yeni hedefi Talisca ve Okay Yokuşlu…

Trabzonspor’da Badou Ndiaye’nin ardından transfer taarruzu sürüyor... Süper Lig’de ikinci yarı öncesinde hem rekabeti hem de kaliteyi arttırmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor kurmayları şampiyonluk hedefine ulaşmak için adeta gemileri yaktı. Bu doğrultuda sessiz ve derinden operasyon yapan bordo-mavililer, ilk olarak Brezilyalı oyuncu Anderson Talisca’ya kilitlendi. Beşiktaş’tan Çin Halk Cumhuriyeti Süper Ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrande’ye giden başarılı oyuncunun menajerinin Türkiye’ye davet edildiği öğrenildi.

Çin Süper Ligi’nin sona ermesiyle oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosunu katmak için harekete geçen bordo-mavililer, bu transfer için imkanları sonuna kadar zorlayacak. Geçtiğimiz sezon 18 maçta 16 gol ve 2 asist, bu sezon ise 27 maçta 15 gol ve 2 asistlik performans sergileyen Talisca’nın da yeniden Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığı belirtildi. Trabzonspor’un transferdeki bir diğer hedefi ise eski oyuncusu Otay Yokuşlu.

İspanyol ekibi Celta Vigo’da geçtiğimiz sezon takımın değişmez ismi olan, bu sezon ise gözden düşen Okay için de kiralık hamlesi yapacak. İspanya liginde bu sezon sadece 7 maçta forma giyen Okay’ın menajeriyle de temasa geçmeye hazırlanan bordo-mavili kurmaylar bu transferi de oyuncunun alacağı ücreti ödeyerek bitirmek istiyor. Trabzonspor’da iki oyuncunun transferinin bitmesi halinde bazı yabancı oyuncular ile yolların ayrılmasına da kesin gözü ile bakılıyor.

02 Oca 2020 - 11:33 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - talisca ve okayı takıma katmak bizim boyumuzu aşar ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ocak 11:33