Trabzon başlıyor!

Bordo-mavililer, yeni sezon hazırlıkları için ilk olarak Macaristan’a gidiyor

Trabzonspor, 2-17 Temmuz tarihlerinde gerçekleştireceği yurt dışı ilk etap kamp çalışmaları için bugün özel uçak ile Macirastan’a gidiyor. Trabzon'da 29-30 Haziran tarihlerinde toplanmaya başlayarak sağlık kontrolünden geçen ve bireysel antrenmanlar yapan bordo-mavililer, başkent Budapeşte'ye bağlı Telki kasabasında kampa girecek.

Trabzonspor, 16 gün sürecek Macaristan kampında kondisyon ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirecek. Daha sonra 2 günlük iznin ardından bordo-mavili takım, Slovakya'nın Samorin kasabasında toplanacak. Trabzonspor, 19-30 Temmuz tarihlerinde Slovakya'da yapacağı kampta hazırlık maçlarıyla sezona hazır bir şekilde girmeye çalışacak.

Açılışa dönüyorlar

Trabzonspor kafilesi, yurt dışı kampını tamamlamasının ardından 31 Temmuz'da Trabzon'da olacak. Bordo-mavililer, 2 Ağustos'ta taraftarı önünde sezon açılış töreni gerçekleştirecek. Öte yandan Trabzonspor’un 1. etap kampında Celta Vigo'dan kiralanan Theo Bongonda ile geçen sezon Eskişehirspor'da forma giyen Kamil Ahmet Çörekçi yer alacak. N'Doye ve Mas'ın haricindeki yabancı futbolcuların ise tatilden direkt kampa katılacakları belirtildi.

02 Tem 2017 - 12:08 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.