Trabzon adım atamıyor!

Maddi sıkıntı, bordo-mavililerin transferde de elini-kolunu bağladı

2018-2019 sezonunda yeni bir yapılanmaya gidecek olan Trabzonspor’da sıkıntı büyük... Yeni sezon öncesinde öncelikli olarak maliyetli oyuncular ile yolları ayırıp kadro maliyetini 100 milyon TL’nin altına çekmeyi planlayan bordo-mavililer, sözleşmeleri biten Hubocan, N’Doye, Durica ve Uğur Demirok dışında bu anlamda somut bir adım atamadı.

Talip olunan ve bonservisi elinde olan oyuncuların istediği imza ücretlerini karşılama noktasında sıkıntı yaşayan bordo-mavililer bu sorunu aşmak için de çözüm arıyor. Bu anlamda öncelikli olarak satılabilecek oyuncuları elden çıkartarak para girdisi sağlamak isteyen bordo-mavililer, daha sonra prensipte anlaşmaya varılan oyuncuların transferine resmiyet kazandırmayı planlıyor.

Gözden çıkartılan oyuncular için de Metin Korkmaz ve Mithat Halis de dahil olmak üzere 5 menajere, ‘Bu futbolcuları satın. Yetkileri de sizde, sizin oyuncularınız’ diyerek yetki veren bordo-mavili kurmayların beklemeye geçtiği öğrenildi. Bordo-mavililerin bu hafta içinde Fransız oyuncu Da Silva, Gençlerbirliği’nden kaleci Hopf ve Osmanlısporlu Aminu’nun transferini olumlu ya da olumsuz sonuçlandırmak istediği öğrenildi.

19 Haz 2018 - 11:42 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.