Tolgay - Burak takasında sona doğru

İki kulübün söz konusu futbolcularla daha önce ilgilenmesi nedeniyle bu transferin Ocak'ta resmileşmesine kesin gözüyle bakılıyor. Alışverişteki en önemli sorun ise Burak'ın yüksek ücreti.

Sabah Gazetesi'nden Fatih Doğan'ın haberine göre; Trabzonpor'da Burak Yılmaz'ın ardından,Beşiktaş'ta da Tolgay Arslan'ın süresiz kadro dışı bırakılması iki futbolcunun takasını gündeme getirmişti. Bu gelişme sonrası gözler iki kulübe döndü. Siyah-beyazlıların, bordo-mavililere resmi teklifle gitmeye hazırlandığı ve görüşmelerin kısa bir zaman içinde start alacağı belirtildi. Daha önce Beşiktaş'ın Burak Yılmaz'la, Trabzonspor'un da Tolgay Arslan'la ilgilenmesi nedeniyle bu transferin Ocak ayında resmileşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

KULÜP BAZINDA SORUN YOK

İki kulübe yakın kaynaklardan gelen haberlere göre; yönetimler bazında bir sıkıntı yaşanması söz konusu değil ve top oyuncularda... Beşiktaş adına sorun olabilecek tek konu ise Burak'ın yüksek ücreti... Trabzonspor'la 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan golcü futbolcu, yılda 3 milyon 550 bin Euro garanti para kazanıyor. Bonuslarla birlikte bu rakam daha da yükseliyor... Beşiktaş'la 2022'ye kadar mukavelesi olan Tolgay ise yılda 1 milyon 650 bin Euro alıyor.

ETLİ PİLAV BARDAĞI TAŞIRDI

Tolgay, alacakları nedeniyle Beşiktaş yönetimiyle sorun yaşıyordu. Başakşehir maçının devre arasında etli pilav yemesi ise bardağı taşıran son olay oldu. Kulüp Tolgay'ın süresiz kadro dışı kaldığını dün yaptığı açıklama ile resmileştirdi.

TARAFTAR TEPKİSİ BİTİRDİ

Burak, Bursa maçında oyundan alınırken taraftara el kol hareketi yapınca, pazartesi günü yönetim kurulu kararıyla süresiz kadro dışı bırakıldı. Golcü futbolcu daha önce de yönetimle bir takım sıkıntılar yaşamıştı.

15 Kas 2018 - 08:50 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

TEMEL DOGRU - buragi baska biriyle takas edin bir burak verip bir burak almayin unuttunuzmu tolgayin baslangicdaki oyununu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 08:50
02

rıdvan şenay çetinkaya - yeter artık tolgay zamanında trabzona gelmeyi reddetti şimdi yönetim takasta kullnmak istiyor olmaz derim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 08:50
01

TEMEL DOGRU - tolkay iyiidide neden gönderiliyor. tolgayi istemiyoruz basta bize oyun yaban oyuncu lazim degil ts istanbulun arka bahcesi degildir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 08:50