TFF’ye ihtarname

Trabzonspor'da kongre üyeleri ve şirket hissedarları geçtiğimiz hafta FİFA'da görülmekte olan şike davası ile alakalı olarak bordo mavili yöneticileri...

Trabzonspor'da kongre üyeleri ve şirket hissedarları geçtiğimiz hafta FİFA'da görülmekte olan şike davası ile alakalı olarak bordo mavili yöneticilerin PR çalışması yapmadıkları gerekçesiyle noter aracılığı ile ihtarname çekmiş ve bu ihtarnamenin basına yansımasıyla birlikte bu çalışmanın gerçekleştirilmesi için harekete geçilmişti. Şimdi Trabzonspor kongre üyeleri benzer bir ihtarnameyi TFF'ye çektiler.

Yine noter aracılığı ile çekilen ihtarnamede Trabzonspor'un maddi ve manevi zarara uğratıldığı ve TFF'nin görevini yerine getirmediği vurgulandı. Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından tescil edilen şike faaliyetlerine rağmen Trabzonspor'un kupa ve bağlı haklarının iade edilmediğinin belirtildiği ihtarnamede uğranılan zararda TFF yöneticilerinin şahsi sorumluluğunun bulunduğu ifade edildi.

Trabzonspor kongre üyeleri ve şirket hissedarları TFF'ye göndermiş oldukları ihtarnamede Trabzonspor'un haklarının iadesini ve Fenerbahçe'ye şike cezalarının uygulanmasını talep ettiler. Aksi durumda TFF yöneticilerine şahsi sorumluluklarını yeri getirmedikleri için mahkeme yolunun açılacağı belirtilen ihtarname karşısında TFF'nin nasıl bir tavır göstereceği merakla bekleniyor.(medyatrabzon)

05 Eyl 2017 - 14:52 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

İSMAİL ÇOBANOĞLU - kardeşi̇m şi̇ke davalarini artik ağzimiza almayalim. ri̇zeye yaptiğimizi da unutmayalaim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Eylül 14:52
02

Yaşar KALEMCİ - minareyi çalan kılıfını hazırlamış ve malı kaldırmış. geç kalmış bir eylem. yine de hayırlısı olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Eylül 14:52
01

nuri cebiroglu - ts ve federasyona değil ıhtarnameyi sayın cumhurbaşkanına çekmeniz lazım kupa kendısındedır.ne dedi mehmet metiner sayın erdoğan olmasaydı fb küme düşecekti.alın size delil.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Eylül 14:52