TFF'den erteleme açıklaması

Trabzonspor'un bugün Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geleceği maç deprem nedeniyle ertelendi.

Trabzonspor'un bugün Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geleceği maç deprem nedeniyle ertelendi. Ancak ertelenen maçın ardından Fenerbahçe camiası ve Yeni Malatyaspor camiası erteleme talebinin Trabzonspor'dan geldiğini iddia etti.

Bu iddialar üzerine TFF'den açıklama geldi;

''Depremin tarifi imkansız acılarını dindirmeye çalıştığımız ve dünyaya dayanışma örneği sunduğumuz bugünlerde, Btc Turk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor Süper Lig müsabakasının ertelenmesi ile ilgili kamuoyunda oluşan bilgi kirliliği nedeniyle bir açıklama zorunluluğu doğmuştur.

Deprem sonrası çalışmalarımız hakkında 25 Ocak 2020 tarihli bilgilendirme ve erteleme duyurumuzda da açıkça ifade ettiğimiz üzere; merkez üssü Sivrice olan depremin ardından sadece söz konusu iki kulübümüzün başkanı ile değil bölgede bulunan tüm kulüplerin başkan ve temsilcileri, stadyum yetkilileri, resmi kurum ve kuruluşların görevlilerinin yanı sıra bölgeye maça gidecek takımlarımızla ilgili Yönetim Kurulu üyelerimiz temasa geçerek görüşmeler yapmışlardır.

Yönetim Kurulumuz bu temasların ardından yaptığı değerlendirmeler sonucu, can kayıplarımızın yarattığı üzüntü, olağanüstü durum ve artçı sarsıntıların devam etmesi nedeniyle sadece Btc Turk Malatyaspor-Trabzonspor maçını değil bölgede oynanacak olan tüm profesyonel ve amatör karşılaşmaları ileri bir tarihe ertelemiştir.

Yapılan tüm görüşmelerde deprem ve devam eden artçı sarsıntılar sonucunda bölgede oluşan ortamın insan sağlığına ve karşılaşmaların huzurlu bir şekilde oynanabilmesine yönelik etkisi yönünde ifadeler kullanılmış ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun tüm maçları erteleme kararında olduğu taraflara ifade edilmiştir.

Futbol ailemizin sağduyu içerisinde omuz omuza vererek, ülkemizi derin üzüntüye boğan depremin ardından Elazığ ve Malatya'daki vatandaşlarımızın yaralarının sarılması için her zor zamanda olduğu gibi var gücüyle çaba göstermeye devam edeceğine yürekten inanıyoruz.''

27 Oca 2020 - 13:07 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

05

Bayburtlu - açıklama anlayan için aslında açık;

fakat anlamayan için aslında açıklama metini, trabzon spor in sböyle bir talebi olmamıştır olarak yazılsa idi, anlama yeteneği olmayanlar için daha iyi olurdu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 13:07
04

CALIK YUCEL - bunlarin gùzel cevapina inanmayin sag gosterip sol vurur sahtekàrlar.

ne olduklari belli.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 13:07
03

CALIK YUCEL - verdikleri gùzel cevapa asla inanilmamali fedrasyonun kimden taraf oldugu çok net ortada, hepsi gostermelik sahtekàrlik.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 13:07
02

CALIK YUCEL - verdikleri bizim lehimize gozùken cevapa asla onanilmamali . federasyonun kimden taraf oldugu 9ok net ortada

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 13:07
01

baksoy - verdikleri kararı bile üstü kapalı açıklayanlara yazıklar olsun ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 13:07