Tesislerde Kucka şov

Slovak oyuncu, antrenmanlardaki performansı ile Sivasspor maçında formayı giymeye ilk aday

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanlarda “futbola aç” görüntüsü ile yönetimin yüzünü güldüren Kucka, yapılan çift kale maçlarda hem gol atıyor hem de attırıyor

Trabzonspor’un sezon başında Milan’dan kadrosuna kattığı Slovak orta saha oyuncusu Juraj Kucka bir döndü pir döndü. 2018 Dünya Kupası grup eleme karşılaşmasında Slovakya’nın İskoçya ile oynadığı maçta sakatlanan ve yaklaşık bir buçuk ay üzerine Osmanlıspor maçında son 15 dakika forma giyen 30 yaşındaki oyuncu, istekli görüntüsüyle dikkat çekerken antrenmanlarda adeta şov yapıyor.

Bordo-mavililerin Sivasspor’la oynayacağı karşılaşma için ortaya koyduğu performansla ilk 11’e göz kırpan Kucka, antrenmanlarda attığı goller ve yaptığı asistlerle hocasının gözüne girmeyi başardı. Geride kalan 12 haftada 8 maçta 639 dakika forma giyebilen ve 2 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Kucka da, “Kendimi çok iyi hazırlıyorum. Sivasspor maçında sahada olmak istiyorum” dedi.

24 Kas 2017 - 11:09 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.